Steun NSJO

De NSJO Soulmates maken het mogelijk dat onze studenten uit heel Nederland ieder jaar het land op zijn kop zetten met spetterende optredens. Als Soulmate doneer je jaarlijks een bedrag dat ten goede komt aan de muziek. Deze bijdrage wordt bijvoorbeeld gebruikt om voor iedere tour nieuwe nummers te laten arrangeren. Dankzij Soulmates kan het NSJO zijn kwaliteit en de lage kaartprijzen behouden.

Wat krijg je ervoor terug?

Je kan op verschillende manieren bijdragen aan het NSJO. Bedragen mogen aangepast worden.

BEDRAG WAT KRIJG JE VAN HET NSJO?
Buddy €20 tot €49 Nieuwsbrief, ansichtkaart vanaf de tournee, NSJO-oordopjes*
Mate €50 tot €99 Nieuwsbrief, ansichtkaart vanaf de tournee, NSJO-oordopjes*, 1 vrijkaart, NSJO stickers, NSJO USB stick*
Soulmate Vanaf €100 Nieuwsbrief, ansichtkaart vanaf de tournee, NSJO-oordopjes*, 2 vrijkaarten, NSJO stickers, NSJO USB stick*

* = eenmalige tegenprestatie.

Studenten krijgen voor het tarief van Buddy de tegenprestatie van Mate. Na hun studie degraderen ze automatisch in titel, tenzij ze het bedrag ophogen.

Door het machtigingsformulier hieronder in te vullen, word je Buddy, Mate of Soulmate van het NSJO.  De vriendschap is op elk moment opzegbaar. De incasso zal worden stopgezet per 1 januari opvolgend de dag dat de opzegging is ontvangen.

Steun het NSJO, word Soulmate!

Alvast bedankt!

Totaal: € -
Copyright © 2021 NSJO.nl