Auditie doen!

LET OP: DE AANMELDDEADLINE VOOR DEELNAME AAN HET NSJO 2020 WAS WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2020 OM 17.00 UUR

In december 2020 gaat het NSJO op haar negende tour door Nederland. In samenwerking met verschillende solisten en een artistiek leider zal het NSJO ook dit jaar weer voor een knallende tour langs dé studentensteden van het land verzorgen. Wil je meedoen? Lees onderstaande informatie goed door en meld je nu aan via het formulier.


BELANGRIJKE DATA VOOR NSJO 2020:

  • Audities: 16 (‘s avonds), 17 & 18 oktober
  • Repetitieweekend: 13 t/m 15 november
  • Repetitieweek: 30 november t/m 7 december
  • Tour: 8 t/m 13 december


Het NSJO bestaat op projectbasis en de band wordt jaarlijks nieuw gevormd door middel van audities. Ook deelnemers van voorgaande edities moeten opnieuw auditie doen, zodat de kansen voor iedereen gelijk zijn. De bezetting bestaat uit een voltallige bigband aangevuld met een strijkerssectie. Voor het NSJO 2020 werden audities georganiseerd voor de volgende posities:

  • Ritmesectie: Drums, Toetsen, Gitaar en Basgitaar
  • Blazers: Trompet, Trombone, Altsax (1 plek), Tenorsax (1 plek) en Baritonsax
  • Strijkers: Viool, Altviool, Cello
  • Backing vocals (1 plek)


Het NSJO zoekt studenten die naast hun studie veel tijd aan muziek besteden. Ervaring met jazz en bigbandmuziek is hierbij een pre, maar geen vereiste! De repetities en tour zijn fulltime, het NSJO verzorgt verblijf tijdens deze periode. Voor deelname aan het NSJO wordt een schappelijke eigen bijdrage van de deelnemers gevraagd. Hiermee helpen deelnemers mee om het NSJO mogelijk te maken. Deze bijdrage is inclusief verblijf, eten en drinken tijdens de repetitieweek en tour.

CORONAPROTOCOL:

Editie 2020 zal worden georganiseerd met inachtneming van de door de Nederlandse overheid opgelegde coronamaatregelen. Denk hierbij aan het constant bewaren van anderhalve meter afstand tegenover elkaar, extra schoonmaken en aanpassingen in het ‘reguliere’ NSJO-programma. Hierover ontvang je na aanmelding voor de audities meer informatie. Wanneer je je aanmeldt voor het NSJO 2020 gaan wij ervan uit dat je bereid bent om bij te dragen aan een veilig en coronaproof project.

De audities van NSJO 2020 vinden op een veilige manier face to face plaats in cultuurcentrum Parnassos te Utrecht. Dit vinden we belangrijk, omdat we je zo een beetje kunnen leren kennen en het best kunnen beoordelen wat je muzikale capaciteiten zijn.

Echter, deze editie van het NSJO speelt in een tijd waarin we allemaal voorzichtig moeten zijn. Mocht er iets veranderen in je situatie waardoor het onveilig is om naar Utrecht te komen, dan kunnen we je auditie ook online laten plaatsvinden. Je auditie bestaat dan uit beeldbellen en vooraf een video insturen. Als deze situatie zich voordoet, vragen we je om tijdig contact met ons op te nemen.


Voor meer informatie of voor vragen over dit protocol/de audities in het algemeen, kun je te allen tijde contact opnemen met het NSJO via info@nsjo.nl.


INSCHRIJFFORMULIER:

De audities voor het NSJO 2020 zijn gesloten.

Copyright © 2021 NSJO.nl