TOUR 2015

De tour van het NSJO 2015 zit er weer op en wat was het geweldig! Met een groep van 30 onwijs goede muzikanten, toegewijde technici, ongelofelijk enthousiast publiek en heleboel overige betrokkenen is er een tour neergezet die we niet snel zullen vergeten. Terwijl iedereen nageniet van de zes spetterende shows willen we ook graag enkele mensen bedanken. Zonder hen was het NSJO 2015 namelijk niet mogelijk geweest.

Allereerst uiteraard veel dank voor sponsoren Letselschade.com, HiFi Klubben en HHM. We zijn heel blij met de samenwerkingen en de wijze waarop jullie betrokken zijn bij het project. Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar voor de bijdragen van het VSB Fonds, KF Hein, ErasmusStichting, Kunstraad Groningen, Elise Mathilde, U-fonds Twente, U-fonds Utrecht, Gemeente Rotterdam en de Gemeente Enschede. Het concert in Rotterdam was verder niet mogelijk geweest zonder de toegewijde hulp van SG Erasmus.

Om een goede show neer te kunnen zetten is het van allergrootst belang dat de orkestleden goed kunnen slapen en eten. Daarom zijn wij ontzettend bij met de inzet van het comité en de gastgezinnen in Enschede en de gastouders in Utrecht. Bovenal moeten we echter René en Charlotte van de Kwartjesberg in Drouwen bedanken voor hun goede zorgen gedurende de repetitieweek.

Naast de muzikanten gingen er nog veel meer mensen mee op tour met het NSJO. We willen daarom Da Capo en met name Vid bedanken voor de geweldige uitversterking en Tjapko voor een ongelofelijke lichtshow in iedere zaal.

Tot slot alle leden en natuurlijk het enthousiaste publiek dat er in alle zalen een feest van wist te maken: ontzettend bedankt. Het was een geweldige tour!

Tot volgend jaar!!

Copyright © 2018 NSJO.nl