Tickets NSJO 2019


NSJO 2019: Spirits of SOUL!

Van 17 t/m 22 december gaat het NSJO weer op tour! NSJO 2019 staat volledig in het teken van SOUL. Oude soulclassics worden afgestoft en afgewisseld met op soul geïnspireerde muziek van hedendaagse artiesten, waardoor je een gevarieerd muzikaal spektakel te wachten staat! Het NSJO staat dit jaar onder leiding van saxofonist en bandleider Nils van Haften. Niemand minder dan trompettist Jan van Duikeren zal als solist in de spotlight staan, en frontman David Dam zal het NSJO met zijn rauwe stem voorzien van een echte soulvibe. 

Zin om een avond te genieten van knallende soulclassics, lekkere groovy sounds en een spetterende show? Haal snel je ticket via onderstaande links!

Benieuwd naar vorige edities van het NSJO om een voorproefje te krijgen van de show? Check hier NSJO 2018 met Radar Love, Runaway Baby en Misirlou.

Kaartverkoop

De kaartverkoop loopt via de 6 concertzalen waar het NSJO zal spelen. Via elke link wordt u doorverwezen naar de ticketverkoop-pagina van de desbetreffende zaal. In bijna alle zalen kunt u gebruikmaken van de groepsdeal: 6 kaarten voor de prijs van 5!

Tour NSJO 2019: 17 t/m 22 december 2019

Aanvangsttijden: 20:30 of 21:00.

Tickets: regulier €17,- / studenten €12,- (inclusief servicekosten).

Copyright © 2020 NSJO.nl