Solisten NSJO 2015

De solisten van het NSJO 2015 zijn bekend!!

Allereerst is niemand minder dan Berenice van Leer, frontvrouw van onder meer Kraak & Smaak en de Wicked Jazz Sounds Band, zangeres van het NSJO 2015. Naast dat zij een ongelofelijke zangeres is, maakt ze er altijd een enorm feest van op het podium! Met haar stage presence en ervaring in zowel jazzmuziek als vele andere muziekstromingen dus een perfecte aanvulling op het NSJO 2015! Kijk hier een filmpje van Berenice met Kraak & Smaak tijdens het Amsterdam Dance Event.

Maar daar houdt het nog niet op, want ook Nils Davidse komt het orkest versterken! Nils is onder andere toetsenist van de Handsome Poets. Na zijn opleiding als jazzpianist is hij vol met deze band bezig gegaan en dat is te zien aan de vele optredens van de Handsome Poets op festivals als Lowlands en Pinkpop. Deze jonge, getalenteerde toetsenist zal een scala aan synthesizers en keys meenemen en het orkest voorzien van de nodige beats en grooves.

In andere woorden: twee geweldige solisten die perfect bij het ‘NSJO 2015: Beats in Transition’ passen. De tour in december zal draaien om de integratie van beats en grooves uit de hedendaagse elektronische muziek met een 30-koppig jazzorkest. Denk bijvoorbeeld aan de tofste hits van dit moment, maar dan gespeeld door 30 swingende studenten!

Wil jij meedoen aan het NSJO 2015? Meld je dan hier aan voor de audities!

Copyright © 2018 NSJO.nl