Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de audities van het NSJO 2016 en zorg dat jij bij deze legendarische lustrumeditie bent!

In december gaat het NSJO namelijk voor de vijfde keer op tour naar de grote poppodia van de studentensteden om de zalen plat te spelen. Vanwege het eerste lustrum zal er dit jaar nog grootser uitgepakt worden en daar wil jij bij zijn!

Met Pete Philly als frontman ontmoeten jazz en hiphop elkaar in een uitdagend programma. Samen met artiest Perquisite trad hij op in grote zalen en heeft zijn naam daarmee onuitwisbaar op de kaart gezet in de hiphopscene en ver daarbuiten. Ook de getalenteerde Yoràn Vroom, welke heeft gespeeld met onder andere Cory Henry en Frank McComb, zal de hele week meegaan en een strakke beat neerleggen. Artistiek leider Robbert Scherpenisse zal deze muziekstromen laten samensmelten in een te gekke show. Als kers op de taart verzorgt Wicked Jazz Sounds iedere avond de afterparty!

Dit jaar wordt er met een uitgebreide bigbandbezetting en strijkers gespeeld. De audities vinden plaats in Amsterdam in het weekend van 22 & 23 oktober. Er zal worden gerepeteerd op zaterdag 12 en zondag 13 november en in de week van 6 t/m 12 december. Tot slot is de tour van 13 t/m 18 december.

Voor meer informatie of om je direct in te schrijven: klik hier!

Copyright © 2018 NSJO.nl