Leadtrompet gezocht

Wil jij één van de 2 leadtrompettisten van het NSJO worden? Meld je dan nu aan voor het NSJO 2016! Als leadtrompettist van een big band voer je de trompetsectie aan en heb je daarnaast een belangrijke rol in de gehele band qua interpretatie en timing van de nummers. Het NSJO zal in 2016 opnieuw met een dubbele leadpositie werken, zodat er gedurende de hele repetitieweekend en tourweek een goede balans gevonden kan worden in de trompetsectie.

Heb jij interesse in één van de twee leadposities? Om je aan te melden en voor meer informatie mail je naar luuk@nsjo.nl.
Wij vragen jou tenminste één filmfragment van jezelf + een bondig CV met o.a. jouw ervaring en een referent (bijvoorbeeld een docent) op te sturen. Het repetitieweekend is op 12 & 13 november. De repetitie- en tourweek langs alle grote studentensteden zal zijn van 6 t/m 18 december 2016.

De selectie voor leadtrompet begint eerder dan voor de andere posities, waarvoor de audities in oktober plaatsvinden. Kijk voor meer informatie en aanmelden hiervoor op de pagina over de audities

 

Copyright © 2018 NSJO.nl