NSJO is van start

In het weekend van 7 & 8 november jl. vond het repetitieweekend van het NSJO 2015 plaats. Voor het eerst zagen alle muzikanten elkaar, voor het eerst zat het hele orkest bij elkaar en voor het eerst werden alle stukken gespeeld. Een spannend weekend, maar wat was het een ongelofelijk succes!!

In twee dagen hebben alle muzikanten elkaar goed leren kennen, niet alleen muzikaal maar ook zeker na de repetities met een gezellige naborrel. Desondanks moest iedereen zondag weer vroeg uit de veren, want om 10 uur gingen de repetities weer van start. Diverse arrangeurs kwamen langs om hun stuk toe te lichten en te horen hoe het live klinkt, maar de echte klapper van het weekend was toch wel de repetitie met de solisten. Op zondagmiddag waren Nils en Berenice bij de repetities en door deze toevoeging kwamen de stukken echt tot leven. Na slechts anderhalve dag repeteren begon de band al steeds strakker te klinken en er werd al een glimp opgevangen van hoe gaaf het in december gaat worden.

Foto’s van het weekend zijn te zien in dit album op onze Facebook! Benieuwd hoe het er verder aan toeging? Bekijk deze korte sneakpreview van het NSJO 2015

Copyright © 2018 NSJO.nl