NSJO & HipHop Talent

Op 17 december treedt het NSJO op met de rappers Mhayarhi, Spanish, Steff. Na een spannende voorronde in Grounds zijn deze rappers geselecteerd voor een masterclass van Pete Philly en vervolgens een optreden met het NSJO. Dat wordt een bijzondere avond!

 

NSJO & Hiphop

Het NSJO 2016 staat in het teken van de combinatie tussen jazz en hip hop muziek. Welke stad past hier nu beter bij dan Rotterdam? De stad die bekend staat om het North Sea Jazz Festival, de vele geweldige jazzmuzikanten en verschillende jazzpodia die niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse jazzwereld. Maar tegelijkertijd leeft in geen stad in Nederland de hip hop muziek zoveel als in Rotterdam, met opkomende jonge groepen als Sevn Alias en Broederliefde, maar ook het spetterende Re:Freshed Orchestra dat al jaren hip hop en jazzmuziek verbindt.

Reden genoeg voor het NSJO 2016 om dit jaar extra uit te pakken in de havenstad met ‘NSJO connects Rotterdam’: een project voor en door jonge Rotterdamse rappers. Op een nummer dat speciaal voor het NSJO is gecomponeerd kon je je eigen stuk inzenden. Uit alle deelnemers zijn 10 talentvolle jongeren geselecteerd. Tijdens de podiumsessie 10 november in Podium Grounds hebben ze het tegen elkaar opnemen en drie winnaars krijgen 17 december 2016 een masterclass van Pete Philly. Als kers op de taart zullen deze drie rappers ’s avonds het podium delen met het 30-koppige jazzorkest en hun eigen nummer tijdens de show van het NSJO 2016 uitvoeren in de grote zaal van Poppodium Annabel. Koop hier je kaarten!

prins-bernhard-cultuurfonds_alternatief_cmyk_logo Print

verhagen stoer-logo_v04b-juni _ionastichting_75px

Copyright © 2018 NSJO.nl