NSJO & Bedrijven

 

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een semiprofessioneel projectorkest. Getalenteerde studenten uit heel Nederland treden samen met professionele toptalenten op in overvolle zalen door heel Nederland.

Voor veel bedrijven is het NSJO een aantrekkelijke partner. Zowel optredens als orkest en publiek zijn interessant voor bedrijven. Interesse in een sponsorsamenwerking vanaf 2017? Laat het ons weten, en we komen graag langs voor een gesprek.

INTERESSEFORMULIER

Bedrijfsnaam & Plaats*

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer

Ik heb interesse in eventuele sponsoring van het NSJO

Opmerkingen


“De boog kan niet altijd gespannen staan, dus onze samenwerking met het NSJO is een mooie aanvulling!”

Stefan van der Leun

Letselschade-logo_kleur_nsjo


 

SPONSORING NSJO

Naast haar huidige hoofdsponsor Letselschade.com zoekt het NSJO nog de samenwerking met een andere landelijke sponsor. HHM is concertsponsor in Enschede, maar er is nog voldoende ruimte voor meer samenwerking in alle concertsteden! Het mooie is dat het NSJO aan een sponsor ook echt iets te bieden heeft. Hieronder enkele voorbeelden, maar in overleg staan wij ook open voor andere tegenprestaties.

1. Kerstborrel voorafgaand aan concert. Een optreden samen met Pete Philly en Yoràn Vroom is een ideale en unieke gelegenheid voor een kerstborrel met medewerkers en/of netwerk. Bij alle zalen waar het NSJO speelt zijn mooie foyers of zalen beschikbaar en de mogelijkheden aanwezig voor een dergelijke borrel.

2. Naamsbekendheid rondom concert. Als sponsor zijn er tal van mogelijkheden om in beeld te komen rondom concert(en). Denk bijvoorbeeld aan logo’s op bandstands of instrumenten, banners in de foyer of een kort praatje op het podium.

3. Naamsbekendheid rondom promotie NSJO. Om publiek naar de optredens te verleiden maakt het NSJO uitgebreid promotie via o.a. social media, televisie, radio, kranten, posters en flyers door het hele land. Als sponsor kunt u direct de doelgroep en het netwerk van het NSJO bereiken. 

 

CONTACT

Luuk van Dijk, Acquisiteur

luuk@nsjo.nl, 0649708354

Copyright © 2018 NSJO.nl