Audities leadposities

Wil jij de leadtrompet van het NSJO worden of ben jij dé concertmeester voor een swingende strijkerssectie? Meld je dan nu aan voor het NSJO 2015! Hoewel voor de meeste posities pas in oktober audities plaatsvinden, zal er al eerder een selectie plaatsvinden voor de posities van leadtrompet en concertmeester. Het NSJO zal dit jaar van 7 t/m 13 december repeteren op locatie om aansluitend van 14 t/m 19 december op tournee te gaan door het hele land.

Heb jij interesse in één van deze posities? Meld je dan zo snel mogelijk aan door een mailtje met in ieder geval één filmfragment te sturen naar oc@nsjo.nl t.a.v. Maxje de Wit, orkestchef van het NSJO 2015. Vermeld hierbij verder jouw ervaring met de betreffende positie en een referent (bijvoorbeeld een docent). De deadline voor de inschrijving is woensdag 2 september, maar wacht niet te lang! Bij voldoende aanmeldingen kan al eerder een keuze worden gemaakt.

Voor de overige posities vinden de audities plaats in oktober. Meer informatie over de data en inschrijving hiervan volgt snel!

Copyright © 2018 NSJO.nl