TICKETS 2017

 

NSJO 2017: DISCO INFERNO

BURN BABY BURN! In december 2017 gaat het NSJO op tour door Nederland! Dit jaar met zangeres Raffaëla Paton en saxofonist Allard Buwalda. Met iedere show een aansluitend voorprogramma van DJ Tyson Bay en een afterparty georganiseerd door Wicked Jazz Sounds, vormt dit een line-up die garant staat voor de meest dansbare en groovy nacht van het jaar!

 

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop loopt via onderstaande concertzalen waar het NSJO zal spelen. Via elke link wordt u doorverwezen naar de kaartverkoop-pagina van de desbetreffende zaal.

DATA NSJO 2017

Tour                              18 – 23 december 2017

18 december               Simplon, Groningen

19 december               Atak, Enschede

20 december               Doornroosje, Nijmegen

21 december               TivoliVredenburg, Utrecht

22 december               Sugarfactory, Amsterdam

23 december               BIRD, Rotterdam

 

Aanvangstijd: 20:00 uur. Tickets: regulier €15,- / studenten €10,- (exclusief servicekosten).

 

Tijdens de NSJO Disco Inferno tour zal een bruut orkest, bestaande uit 30 studenten uit het hele land, het publiek op dansbare wijze kennis laten maken met jazzmuziek. In 2017 breekt het NSJO de tent af met disco en jazz: groovende discomelodieën worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Raffaëla Paton, winnares van Idols 3, is de vocaal solist van het NSJO 2017. Daarnaast gaan ze de uitdaging aan om zonder dirigent te spelen: topsaxofonist Allard Buwalda zal als artistiek leider zelf ook een boel dikke solo’s blazen.

Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke disco beats en jazzy sounds! Na de show dansen we door op de afterparty met Wicked Jazz Sounds (DJ Set). De legendarische clubnacht waar jazz, soul, hiphop, funk en latin in de blender gaan met house, disco en andere zwarte dancestijlen.

Copyright © 2017 NSJO.nl
Design & Development WJRovers