Koop nu je Tickets!

Tour 2016

 

In december 2016 gaat het NSJO voor de vijfde maal op tour: het eerste lustrum! Om dat te vieren zal dit jaar nog grootser aangepakt worden dan de afgelopen jaren. Met een nieuwe bezetting, Pete Philly & Yoràn Vroom als solisten en ieder dag een afterparty georganiseerd door Wicked Jazz Sounds belooft het een knallende en legendarische editie te worden: NSJO 2016 Connected!

 

KAARTVERKOOP
De kaartverkoop loopt via de concertzalen waar het NSJO speelt. Zodra deze online is, kunt u op het concert naar keuze klikken. U wordt dan doorverwezen naar de website met de kaartverkoop voor de betreffende zaal.

DATA NSJO 2016:
Tour                              13 – 18 december 2016
13 december                Poppodium Simplon, Groningen
14 december                Poppodium Atak, Enschede
15 december                Gaslab, Eindhoven 
16 december                TivoliVredenburg, Utrecht
17 december                Poppodium Annabel, Rotterdam
18 december                Sugarfactory, Amsterdam

Aanvangstijd: 21:00 uur.
Entree: € 15,00/€ 10,00 (studenten), exclusief servicekosten. Groepstickets (6 voor prijs van 5) in alle zalen behalve TivoliVredenburg.

Met NSJO Connected wordt de connectie opgezocht tussen jazzmuziek en hip hop muziek. Beide muziekstromingen hebben een enorm rijke geschiedenis en vullen elkaar naadloos aan tot een geweldige, stomende set gespeeld door 30 swingende studenten. Dit zal het NSJO echter niet alleen doen. Pete Philly komt de show namelijk verrijken met zijn vocale talenten. Deze hip hop vocalist zet een enorme stage performance neer en weet als geen ander jazz en hip hop samen te brengen in een pakkende show. Daarnaast zal Yoràn Vroom het orkest versterken als motor van de band. Deze drummer zal zorgen zorgen voor de strakke beat waarop het jazzorkest kan shinen. Dit alles staat onder de bezielende leiding komen te staan van trompettist, arrangeur en bandleider Robbert Scherpenisse!

 

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on Twitter
Copyright © 2016 NSJO.nl
Design & Development WJRovers