Audities


Facebookbanner 4 (800x304)

 

Let op: De audities voor het NSJO 2017 zijn al geweest. Als je je nu aanmeldt, kom je alvast op de lijst voor het NSJO 2018. Hieronder kun je de informatie van de audities van afgelopen oktober lezen.

In 2017 gaat het NSJO op haar zesde tour door Nederland. Ook dit jaar zorgt het NSJO weer voor een knallende tour langs dé studentensteden van het land. Met twee geweldige solisten staat er voor 2017 een swingende mix van disco en jazzmuziek op de planning. Lees onderstaande informatie goed door en meld je aan via het formulier.

Audities                          21 – 22 oktober

Repetitieweekend        10 – 12 november

Repetitieweek               11 – 17 december

Tour                                18 – 23 december

 

Het NSJO bestaat op projectbasis en de band wordt jaarlijks nieuw gevormd door middel van audities. Ook deelnemers van voorgaande edities moeten opnieuw auditie doen, zodat de kansen voor iedereen gelijk zijn. De bezetting is gebaseerd op het Metropole Orkest, waarbij een strijkerssectie de extended bigbandinstrumentatie aanvult. Voor het NSJO 2017 worden audities gehouden voor de volgende posities:

• Ritmesectie: Drum/Percussie, Gitaar, Piano

• Blazers: Trompet, Trombone, Saxofoon

• Strijkers: Viool, Altviool, Cello

• Vocals: Backing Vocals (dit jaar voor het eerst!)

 

Het NSJO zoekt studenten die naast hun studie veel tijd aan muziek besteden. Ervaring met jazz en bigbandmuziek is hierbij een pre, maar geen vereiste! Voor de auditie zal gevraagd worden om een eigen stuk mee te nemen en daarnaast een stuk van het NSJO 2017 voor te bereiden. Dit stuk zul je na je inschrijving toegezonden krijgen. Mocht je willen soleren, vragen we je ook een stuk met improvisatie te spelen. Meer informatie hierover ontvang je na inschrijving voor de auditie.

Na inschrijving ontvang je de precieze datum, tijd en locatie van jouw auditie. Ga er vanuit dat strijker- en trombone-audities waarschijnlijk op de zaterdag gepland worden, en de rest op zondag. De repetities en tour zijn fulltime, waarbij het NSJO verblijf gedurende deze periode verzorgt. Voor het NSJO wordt een eigen bijdrage van alle deelnemers gevraagd van € 125,-. Hiermee helpen deelnemers mee om het NSJO mogelijk te maken. Deze bijdrage is inclusief verblijf, eten en drinken tijdens de repetitieweek en tour.

Voor meer informatie of vragen over de audities kun je altijd contact opnemen met Willem via info@nsjo.nl of op 0625060007.

 

INSCHRIJFFORMULIER

Naam *

Geslacht *
 man vrouw

Studie *

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail *

Telefoonnummer *

Instrument *

Zou jij eventueel willen soleren *  ja nee
Zou jij eventueel lead willen spelen *  ja nee

Voorkeur auditiedag *
Voorkeur dagdeel *

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplichte velden.

Copyright © 2017 NSJO.nl
Design & Development WJRovers